18003_180116_032.jpg

Glacier /

 
 
 

Glacier

Glacier_Diagramgif.gif
 
 
 
Glacier - 4.jpg
 
 

At the basement level of a Toronto landmark commercial building converge several paths of the city’s network of connected passages. We designed this space at the corner of two of these paths to respond to the fifty thousand daily commuters walking past.

 
 
 
 
 
18003_180116_083.jpg
 
 
 
Glacier - 5.jpg
 
 

The space and an existing column are wrapped in curved millwork which softly traces the busy traffic. Long gabion baskets offset the millwork with robust metal frames and beds of river rock. It is these baskets which frame a fridge that appears to be lined in stone.

 
 
18003_180116_138.jpg
 
 
Glacier - 7.jpg
 
Glacier - 2.jpg
 
 
 
 
 
 
Glacier - 6.jpg
 
 
Glacier - 01.png
 
 

Location / Toronto
Status / Completed

Team / Kfir Gluzberg, Alberto Barattucci + Dan Briker
Client / Green House Juice Co.
Builder / Trimen Food Services Equipment with Contours Interiors
Photographer /Scott Norsworthy