161105_1692_0092.jpg

Clouds /

 
 
 

Clouds

Cloud Diagram_Light Fog.jpg
 
 
Clouds - 5.jpg
 
 
 
Clouds - 4.jpg
 

We were asked to create a temporary retail space which was flooded with south light. Our response was to use low cost display components to create an environment that could be altered by staff regularly. Several wooden platforms are scattered like tetris shapes. Each has an arrangement of repeating square grid panels that form a cloud in the room. The effect of the direct exposure fills the room with repeating rectilinear shadows.

 
 
 
 
Clouds - 2.jpg
 
161105_1692_0098.jpg
 
 
 
161105_1692_0097.jpg
 
161105_1692_0069.jpg
 
 
Clouds - 3.jpg
 
 
161105_1692_0084.jpg
 
 
 

Location / King St. W., Toronto 
Status / Completed

Design Team / Kfir Gluzberg, Alberto Barattucci
Client / Green House Juice Co.
Millwork / Emilio Portal
Photographer /Scott Norsworthy